Naviger op
Log på

Bliv medlem af Dansk Erhverv

Som medlem af Dansk Erhverv får du nem og hurtig adgang til juridisk rådgivning om personaleforhold og grundlæggende erhvervsjura. Vi hjælper dig også med at holde styr på reglerne for arbejdsmiljø, efteruddannelse og meget mere.

Dansk Erhverv repræsenterer et bredt udsnit af virksomheder og brancher, og der kommer hele tiden nye til vores fællesskab. Vi kan naturligvis også blive din one-stop-shop og sparringspartner, når du har brug for råd og vejledning om din virksomheds drift. 

For at komme tættest muligt på din og de øvrige virksomheders hverdag, har vi valgt en unik organisationsform med fire forskellige markeder:

• Handel
• Oplevelse og velfærd
• Transport
• Rådgivning og videnservice

Hvert marked består af en gruppe specialister inden for ansættelsesret, overenskomst, arbejdsmiljø, HR, uddannelse, ledelse, globalisering, iværksætteri, eksport, erhvervsjura, erhvervspolitik, klima- og miljøpolitik, som tilsammen udgør det team, der dagligt servicerer de enkelte  brancher. Vores set-up med et fast team af fagspecialister sikrer, at du altid kommer til at tale med den rigtige medarbejder, der kender din branche og dermed får du optimal service og rådgivning.

Læs mere om vores markeder under "Min branche"  og download vores profilbrochure. 

Dansk Erhverv samler serviceerhvervene
Som erhvervsorganisation og arbejdsgiverforening er vi den toneangivende organisation og det naturlige samlingspunkt for den bredeste vifte af serviceerhverv i dansk erhvervsliv.

Gennem daglig sparring og tæt dialog med politikerne på Christiansborg og ude i verden taler vi medlemmernes og brancheforeningernes mærkesager.

Gør som de andre – bliv medlem af Dansk Erhverv  benyt Dansk Erhvervs online indmeldelsesskema
Fremtiden starter her – velkommen!

Kontakt

Hvis du har spørgsmål, kontakt vores Hotline på
T. 3374 6400