Naviger op
Log på

Medlemsrabatter

Dansk Erhverv har en klar målsætning om, at vores fordelsaftaler skal være fordelagtige for størstedelen af vores medlemsvirksomheder.
Vi tilbyder vores medlemmer rabat på en lang række produkter og services. Du kan læse mere om de enkelte fordelsaftaler og rabatter i menuen til venstre.

Nyheder & tidsbegrænsede tilbud
Herunde kan du følge med i nyheder omkring Dansk Erhvervs fordels- og rabataftaler samt se tidsbegrænsede tilbud:

Nyt samarbejde med Nets Danmark/Teller ruller
Dansk Erhverv og NETS Danmark har indgået en samarbejdsaftale der vil skabe ny værdi for Dansk Erhvervs mange medlemmer. Nets leverer et bredt udvalg af højteknologiske, fremtidssikrede betalingsløsninger – i den fysiske og den digitale forretningsverden. Der leveres løsninger, som passer til alt fra den mindre forretning, mellemstore virksomheder og de største detailkæder, som kræver særlige, komplekse løsninger.
Klik her og læs mere


Jobzonen overgår til JP/Politikens hus
Som medlem af Dansk Erhverv får du 20% på Politikens stillingsmarked. Du kan naturligvis sammensætte den annonceløsning der passer bedst til dine behov.
Læs mere


Nodeco inkasso præsenterer ny struktur
Dansk Erhverv har i samarbejde med Nordic Debt Collection A/S udarbejdet en af de effektive om omkostningsminimeret inkassoløsninger.
Dansk Erhverv har igennem de sidste mange år samarbejdet med Nordic Debt Collection A/S, for at sikrer at medlemmer af Dansk Erhverv, tilbydes de mest effektive, og omkostningsminimeret inkassoløsninger.
Dansk Erhverv kan nu tilbyde medlemmer et inkassoforløb, hvor både den udenretlige og retlige inkassation, er indeholdt i inkassoløsning, så virksomheder ikke længere skal, spekulere i hvorvidt omkostninger til inkasso, overstiger selve kravet.
Læs mere


Bliv opdateret
Du kan holde dig opdateret om, hvilke fordelsaftaler vi tilbyder og ændringer i eksisterende aftaler ved at tilmelde dig vores nyhedsmail i "Min side" eller ved at sende en e-mail med din virksomheds grundlæggende firmadata til: medlemsrabatter@danskerhverv.dk.

Hvis du har kommentarer til eksisterende aftaler eller ønsker om nye Dansk Erhverv aftaler, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 3374 6095 eller sende os en e-mail på: medlemsrabatter@danskerhverv.dk.