Naviger op
Log på

HR & Ledelse

Dansk Erhverv tilbyder rådgivning om HR og Ledelse. I menuen til venstre kan du finde information om de forskellige emner, vi rådgiver inden for.
Hvorfor HR og Ledelse?
Forandringshastigheden har accelereret de seneste årtier, og medarbejderne er mere end nogensinde forudsætningen for din virksomheds succes. De er virksomhedens vigtigste produktionsapparat.

Det faktum gør, at succesfulde initiativer inden for feltet HR & Ledelse støtter sig på sammenhængen mellem aktiviteter og bundlinie. Da organisationer er komplekse sociale systemer, har vi sammensat vores ydelser, så de matcher din virksomheds behov.

Hvordan tænker Dansk Erhverv HR & Ledelse?
Hos os kan HR & Ledelse ikke stå alene. Derfor får du en unik pakke bestående af tre typer ydelser tilpasset din virksomheds behov: HR & Ledelse, Ansættelsesret og Arbejdsmiljø. Alle tre områder er centrale faktorer for din virksomheds udvikling.

Hvad får du som virksomhed i Dansk Erhverv?

Din adgang til ydelser inden for HR & Ledelse er afhængig af din type af medlemskab.

Som Fullservice- eller Arbejdsgivermedlem får du en unik pakke bestående af de tre ydelser: HR & Ledelse, Ansættelsesret og Arbejdsmiljø. Inden for feltet HR & Ledelse får du virksomhedstilpasset 1 til 1-rådgivning, adgang til skræddersyede kurser og workshops i et tæt samspil med det ansættelsesretlige og arbejdsmiljømæssige felt.

Som Basismedlem har du adgang til vores HR-værktøjer og pjecer.

På disse sider får du overblikket over pakkens indhold, hvad angår HR & Ledelse.

Herudover holder vi en række kurser og gåhjemmøder om ansættelsesretlige emner.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål, kontakt vores Hotline på
T. 3374 6400
Læs også om