Naviger op
Log på

Påtegninger og Erklæringer

Dansk Erhverv - The Danish Chamber of Commerce - er bemyndiget til at udstede oprindelsescertifikater, påtegne eksportdokumenter og udstede ATA-Carnet’er.

Sådan får du ATA Carnet hos Dansk Erhverv:


Klik på ovenstående billede og se kort video med carnetchef Pia Lind.

Oprindelsescertifikater

Dansk Erhverv (The Danish Chamber of Commerce) er bemyndiget til at udstede oprindelsescertifikater og påtegne eksportdokumenter.

De dokumenter, der ofte kræves påtegnet, er fakturaer, sundhedscertifikater, pakkelister, kontrakter, diverse erklæringer og lignende. Legalisering og påtegning kan både foretages fysisk hos Dansk Erhverv, elektronisk, via E-mail coc@danskerhverv.dk eller via post.

For yderligere oplysninger klik her.
Dansk Erhvervs medlemmer får 50 % rabat på certifikater og påtegninger.

ATA-Carnet

ATA-Carnet’er udstedes og garanteres i Danmark af Dansk Erhverv (The Danish Chamber of Commerce).

ATA-Carnet er et tolddokument, som erstatter ind- og udførselspapirer samt sikkerhedsstillelse for told og afgifter i de fleste vigtige handelslande (over 70 lande har tilsluttet sig Carnet-kæden) i forbindelse med midlertidig indførsel og transit, og kan anvendes ved:

  • Varer til messe eller udstillingsgods
  • Vareprøver og varer til demonstration
  • Professionelt udstyr

For yderligere oplysninger klik her.

Medlemmerne af Dansk Erhverv får 50 % rabat på et Carnet.

Erklæringer udstedt af Dansk Erhverv / The Danish Chamber of Commerce

I visse handelsforhold kræver køberen en erklæring fra et nationalt handelskammer. Dansk Erhverv udfylder denne funktion i Danmark og kan derfor udstede erklæringer på fx en virksomheds likviditets grundlag, tro og love erklæring osv. Denne service er forbeholdt medlemmer. 
For yderligere information klik her.

Kurerservice – Comet Consular Service

En række eksportdokumenter skal påtegnes i udenrigsministeriet og på ambassaden for det land, som varen skal eksporteres til. Dansk Erhverv har derfor indgået en aftale med Comet Consular Service, som påtager sig hurtigt og effektivt at få dokumenterne igennem disse instanser.
For yderligere oplysninger klik her.

 

  

For yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte Carnet og Certifikat i København tlf. 33746375 eller Aarhus tlf. 33746767